Retigo s.r.o.

DeliMaster 8

DeliMaster 8

Za pomocą pieca piekarniczego DeliMaster możesz przygotować niezliczoną ilość rodzajów potraw, które klienci pokochają– począwszy od chrupiącego, słodkiego i słonego pieczywa, poprzez doskonale upieczone mięso wszelkiego rodzaju, kończąc na wyrobach piekarniczych i bazach do bagietek, burgerów itp. Intuicyjne sterowanie i zaawansowane funkcje oszczędzające czas, pieniądze i siły personelu są oczywistością.

Pojemność komory pieczenia tego modelu to 8 pojemników = 1,92 m2. Rozmiary pojemników gastronomicznych to GN 400x600 mm – standardowe rozmiary piekarnicze. Do modelu DeliMaster 8 można dokupić szeroką gamę wyposażenia – nierdzewną podstawę, garownię DeliProofer, okap Vision Vent itp. Model DeliMaster 8 można ustawić w zestawie z piecem piekarniczym DeliMaster 5 lub 8 czy z garownią DeliProofer. System generowania pary jest wyłącznie natryskowy. Źródłem ciepła jest energia elektryczna.

Żądanie

TODO /3d/nejaky_soubor_b-623.html

Unikalne zalety

Multi Bake & Cook

Make your diners a great reason to keep returning to your place. With DeliMaster ovens, you have the peace of mind that you will always achieve outstanding results. The prepared foods have a perfect color, are juicy, crispy, and healthy with a minimal fat content.

Deli Design

Simply keeps you baking with ease and comfort. Experience an excellent combination of features, exceptional ergonomics, and attractive appearance. All this with a focus on safety, hygiene, and long time reliability.

My Deli Controls

Daje Ci czas byś mógł skoncentrować się na gotowaniu i rzeczach ważnych dla Ciebie. Najprostsze sterowanie na rynku pomoże Ci zaoszczędzić czas oraz szybko i łatwo wprowadzić potrzebne ustawienia. Czas reakcji ekranu jest idealny, nawet jeśli Twoje dłonie są tłuste lub kiedy nosisz rękawice. Główne menu możesz dostosować do swoich indywidualnych potrzeb.

Smart Investment

Generates money on savings for you every day. In-built heat exchanger, triple glazed door glass, 50 mm thick thermo insulation combined with low consumption automatic cleaning will ensure you a great return on investment.

Ogólna charakterystyka

Gotowanie

  • Gorące powietrze 30 – 300 °C
  • Funkcja kombi – gorące powietrze/para 30 – 300 °C
  • Funkcja gotowania w parze 30 – 130 °C
  • Inject and Pause - Use Inject to quickly create the required amount of steam to be absorbed into the product during the Pause phase. This is the only way to ensure that the pastry is crispy on the surface and that the shade inside remains supple for a long time.
  • Pieczenie nocne – Oszczędność czasu, energii i pieniędzy.
  • Timer półek – możliwość ustawienia dowolnego czasu obróbki na każdej półce.
  • AHC (Active Humidity Control) – automatyczna regulacja wilgotności
  • ASGS (Advanced Steam Generation System) – Szybkie generowanie nasyconej pary.
  • Poprzeczne półki – Bezpieczniejsze i wygodniejsze ułożenie pojemników GN.
  • Lepszy podgląd obrabianych potraw.
  • Regeneracja, system bankietowy – Obróbka termiczna polegająca na regeneracji i utrzymywaniu potraw do serwowania.
  • Delta T pieczenie/gotowanie – idealne dostosowanie parametrów pieczenia dużych mięs.
  • Pieczenie niskotemperaturowe – Minimalna utrata wagi, większa soczystość i lepszy smak.
  • Cook & Hold – po zakończeniu obróbki termicznej, piec automatycznie przechodzi w tryb podtrzymania.
  • Golden Touch – funkcja zapiekania z efektem perfekcyjnej złotobrązowej i chrupkiej skórki.
  • Automatyczny przedgrzew/chłodzenie minimalizuje spadek temeratury na początku obróbki.Rozpocznij pieczenie z wymaganą temperaturą.
  • Sous-vide, suszenie, pasteryzacja, konfitowanie, wędzenie – Specjalne programy dla nowoczesnej gastronomii.

Deli Touch Controls

  • 8 calowy kolorowy dotykowy panel sterujący – proste i intuicyjne sterowanie.
  • My DeliControls – Maksymalna personalizacja menu, wszystko co potrzebujesz na głównym ekranie.
  • Dotykowy panel sterujący – Niezawodne i szybkie sterowanie w każdych warunkach, brak elementów mechanicznych, przycisków i pokręteł.
  • Easy Baking – Uzyskaj doskonałe efekty nawet będąc mniej doświadczonym szefem kuchni, dzięki wirtualnemu pomocnikowi.
  • 6-punktowa sonda gotowania – precyzyjne pieczenie, stała kontrola temperatury wewnątrz potrawy.
  • Active Cleaning – Oszczędne automatyczne mycie. Kucharz nie musi już więcej poświęcać czasu na mycie.
  • Książka kucharska – 1000 programów po 20 kroków.
  • Piktogramy – Zrób zdjęcie produktu, przypisz je do programu i umieść na głónym ekranie. Dotknij je aby uzyskać za każdym razem zamierzoney rezultat obróbki.
  • Funkcja Learn - piec zapamiętuje bieżący program i umożliwia jego zapisanie.
  • Ostatnie 10 – Łatwe do odnalezienia ostatnio używane programy.
  • Wielozadaniowość – Wyjątkowa możliwość pracy z panelem sterującym w czasie trwania obróbki.
  • Automatyczny start – Możliwość ustawienia opóźnionego uruchomienia.
  • EcoLogic – Zużycie energii pokazane na ekranie pozwala panować nad kosztem pracy.

Pozostałe wyposażenie

  • Potrójna szyba w drzwiach – Minimalne straty ciepła, niskie zużycie energii, jeszcze lepsze chłodzenie drzwi.
  • Dwukierunkowe obroty wentylatora – Idealnie równomierny efekt pieczenia.
  • Klapka – Opatentowany system odprowadzania wilgoci służy do uzyskiwania doskonałego koloru i kruchości potrawy.
  • 7 prędkości wentylatora – dokładne kontrolowanie cyrkulacji powietrza.
  • Automatic Fan stop – natychmiastowe zatrzymanie wentylatora przy otwarciu drzwi, minimalizuje utratę ciepła i zwiększa bezpieczeństwo.
  • Taktowanie wentylatora – 3 kroki dla jeszcze większej równomierności.
  • Solidna klamka – wygodne i bezpieczne otwieranie urządzenia, antybakteryjne wykonanie.
  • Stal nierdzewna AISI 304/316 – najwyższej jakości wykonananie z powłoką o podwyższonej trwałości.
  • Chemicznie wytrawiana komora gotowania – zaokrąglone narożniki dla łatwego czyszczenia.
  • Zwijany prysznic ręczny - zewnętrzne źródło wody.
  • Rynienka ociekowa pod drzwiami – Brak wody na podłodze.
  • Dwa doprowadzenia wody – Oszczędność urządzeń uzdatnienia wody.
  • WSS (Water Saving System) – Specjalny system odpływu i wbudowany rekuperator pozwala zmniejszyć zużycie wody.
  • Wyjmowane półki na GN z odstępem 85 mm między półkami.

Łącza

  • Port USB – Łatwe odczytywanie i wczytywanie danych.
  • Interfejs Ethernet/LAN – zdalny dostęp i zarządzanie danymi poprzez przeglądarkę internetową
  • VisionCombi software – Zarządzanie programami z komputera PC, podglad danych HACCP.

Zapis danych

  • Zapis HACCP – Łatwa i błyskawiczna analiza punktów krytycznych.
  • Kompletny zapis danych pracy.

Serwis

  • SDS (Service Diagnostic System) – Automatyczna informacja o błędach.

Dane techniczne

ModelDM 8
Energia elektryczna
Generator pary iniekcja
Pojemność 8 x 600/400
Powierzchnia pieczenia 1.92 m2
Rozstaw prowadnic 85 mm
Rozmiary (szxwxgł) 933 x 1046 x 821 mm
Ciężar 138 kg
Moc całkowita 18,6 kW
Zabezpieczenie 32 A
Zasilanie 3N~/380-415V/50-60 Hz
Przyłącze wody/odpływu G 3/4“ / 50 mm
Temperatura 30 - 300°C

 

Rysunki

DM 8

A - Klapka | B - Komin | C - Odpływ | E - Elektryka | V1 - Woda nieuzdatniona | V2 - Woda uzdatniona

Pobierz

Powiązane produkty