GN pojemniki & GN Adapteri

Za pomocą schładzarki szokowej unikniesz rozmnażania niepożądanych drobnoustrojów i bakterii, które przyczyniają się do psucia potraw. Jednocześnie sprawisz, że przygotowane dania zachowają wilgotność, kolor, smak i aromat. Dodatkowym bonusem do wszystkich wymienionych zalet jest fakt, że schładzarki szokowe umożliwiają efektywne wykorzystanie czasu.
Jest to tzw. stołowa schładzarka szokowa. Pojemność wynosi 5 pojemników = 20 kg potraw do chłodzenia, 12 kg potraw do zamrażania. Rozmiary pojemników gastronomicznych to GN 1/1 (530x325 mm). Do schładzarki szokowej można wybrać różne rodzaje pojemników gastronomicznych. Dzięki standardowej wysokości 860 mm schładzarko-zamrażarkę szokową 511 STC można wykorzystać jako stół lub wsunąć ją pod blat.
Model | BC 511STC |
---|---|
Pojemność | 5 x GN1/1 |
Pojemność schłądzarki +90° C > +3 °C | 20 kg |
Pojemność zamrażarki +90° C > -18 °C | 12 kg |
Rozstaw prowadnic (mm) | 92 |
Wymiery (Sz x W x G) | 1242 x 860 x 680 |
Aggregate dimensions (W x H x D) | - |
Moc cieplna | 950 W |
Zabezpieczenie | 16 A |
Zasilanie | 1N~/230V/50Hz |
Czynnik chłodzący | R 452 A |