GN pojemniki & GN Adapteri

Za pomocą schładzarki szokowej unikniesz rozmnażania niepożądanych drobnoustrojów i bakterii, które przyczyniają się do psucia potraw. Jednocześnie sprawisz, że przygotowane dania zachowają wilgotność, kolor, smak i aromat. Dodatkowym bonusem do wszystkich wymienionych zalet jest fakt, że schładzarki szokowe umożliwiają efektywne wykorzystanie czasu.
Pojemność schładzarki szokowej BC 511 wynosi 5 pojemników = 15 kg potraw do chłodzenia, 8 kg potraw do zamrażania. Rozmiary pojemników gastronomicznych to GN 1/1 (530x325 mm). Do schładzarki szokowej można wybrać różne rodzaje pojemników gastronomicznych. Dzięki specjalnej podstawie schładzarkę szokową BC 511P można postawić pod piecem konwekcyjno-parowym Retigo Vision 611, 1011 lub pod regeneratorem czy szafą utrzymującą.
Model | BC 511 P |
---|---|
Pojemność | 5 trays GN1/1 |
Pojemność schłądzarki +90° C > +3 °C | 15/20 kg |
Pojemność zamrażarki +90° C > -18 °C | 9/12 kg |
Moc cieplna | 850/950 W |
Wymairy (Szer. x Wys. x Gł.) | 784 x 900 x 800 |
Wymiary agregatu (S x W x G) | - |
Zabezpieczenie | 16 A |
Zasilanie | 1N~/230 V/ 50 Hz |
Czynnik chłodzący | R 452 A |